NURSING COVER - SANGAT PENTING

Keperluan yang sangat penting kat luar. Suami perlu support wife yang memang bf direct. Suami tak perlu malu sebab nursing cover ni membantu ibu2 cover semuanya. Aurat pun insyaAllah terjaga.

3 Các câu trả lời

ya, mmg penting guna nursing cover bila bf di luar. Malangnya masih ramai ibu2 x tahu dan x pakai nursing cover time bf, main selak saja. Hal ni paling mudah boleh tengok bila pergi klinik ibu dan anak, ada ibu yg just selak begitu sahaja walaupun feeding room disediakan utk keselesaan.

2y trước

betul. ni salah satu sebab ada kalangan suami yang tak senang / tak suka dengan sebilangan ibu. sebab melibatkan aurat dan suami akan malu dengan orang lain.

👍🏻

Ya..