tiada selera makan nasi

Kepada ibu2 kat sini ,, nak tanyalahh apa perlu saya buat sebab saya dah 2minggu tak lalu makan nasi .. sekarang kandungan dah 3bulan , Badan lembik teruk .. makanan apa yang boleh gantikan nasi supaya berselera .. Bantuan nasihat diperlukan ?

2 Các câu trả lời

Roti la yg byk karbohidrat selain nasi. Atau mee ke. Kena cari mknn based on tepung. Mcm sy wktu awl2 tu xlalu gk mkn nasi. Tp paksa jgk mkn berapa suap. Sbb fikir baby. Bykkn buah.

5y trước

Baik2 .. terima kasih sis 😊

Roti , buah²an.. Sy dlu smpai 5bln tk sentuh nasi sbb alahan teruk .. Brt bdn turun n bdn jd lembik..