Hai mommy, cam Na nak elakkan kencing kotor yek, dr ada bagi antibiotik, bole tak klo antibiotik tu tak payah minum, huhu

Kencing kotor 14week4day

28 Các câu trả lời

Cuba minum jus cranberries..pernah terbaca utk rawat kencing kotor..dekat pasaraya bhgn sejuk ada jual

5y trước

Owh ya ke sis, nnti sy try beli, tq sis

Kalau dah diberi ubat makan je. Yg paling penting sebenarnya minum air masak byk2. Tu je.

Sis minum barli tanpa gula... dan banyakkan minum air kosong sekurang2nya 2-liter sehari

5y trước

Sy tak pernah lg mnm air barli sis, nnti sy try beli la

Bykkn minum air kosg dr air mnis.. in shaa Allah ok 😉

Byk kn mnum air masak & rajin2 buang air kecil .

Minum air masak banyak2..

minum air barliiii

Minum air ksong byk