ultrasound

Kenape sye buat ultrasond tk nmpak ap2 usia 5 minggu hnye nmpk bulatn kntung tk ad

12 Các câu trả lời

Masih awal time sye scan xnmpk kantung tpi nmpk rahim mngembang 10@11weeks x silap repeat scan bru nmpk janin+ kantung si comel skli.. Doa yg baik2 sis.. Yg sihat2.. Jgn terover stress.. N jgn buat scan dulu awal2. Jge pemakanan dulu.. InshaAllah everythings ok.

4y trước

Awakk macamm sayaa..kantungg x nmpakkk..tpiii rahimm mengembangg.....

selalunya 5 weeks ni masih terlalu awal untuk ultrasound.. doc akan suruh datang lagi untuk ultrasound dalam 8-10 weeks.. time tu kebiasaanya heartbeat baby akan kelihatan/dengar..

4y trước

Ok sis🥰🥰😘😘

Sy scan 5 week nmpk kntung je.. Scan nk confirmkn kantung tu dlm rahim ke cane.kalau lain lain mmg x nmpk. Nnti da 12@13 week scan lg mesti nmpk da baby. 😊

4y trước

Ooo ok sis tq🥰🥰😘😘

Awal lagi 5 minggu tu. Biasa 10-12 minggu baru nampak janin. Saya 1st scan dulu pun usia kandungan 7 minggu nampak kantung je.

Saya baru 6 week time scan tu doc pun cakap awal lagi untuk nampak baby tapi boleh dah bunyi jantung dia 🥰

5w memang susah nak nampak apa2 puan. Biasanya 8w ke atas baru nampak semua.

4y trước

😉🤗

Awl lg tu sis..sya scan dulu 7w5d baru nmpk janin dlm kantung

Sy 5w pn kantung bulat ja..8w bru nmpk bby..

Bulatan tu bulatan apa?

4y trước

Insyaallah sis 🥰🥰😘😘

Masih terlalu awal awak

4y trước

Iya