Sakit Di Bahagian Bawah Belah Kanan

Kenapa ye sy sakit di bahagia ari-ari belah kanan?? Sy tgh pregnant 20w3d

2 Các câu trả lời

Xpasti..kalo ikotkan mcm sy dulu 3rd trimester..msok 7 & 8 bln baru rasa sakit kat ari2 kanan tu sbb org ckp kepala baby dah masuk laluan. Mcm puan ni awal lagi..xpasti sgt. Klau selalu rasa sakit, puan boleh cek or tanya nurse kt kk yg puan selalu checkup tu

4y trước

Ok.. Terima kasih..

awak mcm mana okey?? skrg saya rasa, risau plak. mcm x bole bdiri tegak.