Upt positive tapi bleeding/period

Kenapa ye? Pg tadi sy check upt test then naik 2 line but dr petang tadi asyik bleeding. Not sure its bleeding or period..

2 Các câu trả lời

sama mcm sy sis...harini test +ve esoknye start bleending keluar ketulan pegi hosp scan dah xde apa dah kosong.. better sis pegi scan la tgk keadaan mcm mna..tapi kalau dh keluar ketulan mcm isi ikan gugur la tu sis..perhatikan darah yg keluar dr pun akn tnya benda yg sma

Better sis jumpa dr terus , tengok keadaan kandungan sis macam mana