NAJIS BERKETUL KETUL

Kenapa ye najis bayi saya macamni, umur 2 bulan 7 hari, minum susu formula (dutch baby) + bf, sebelum ni minum lactogen tapi berkahak. Harini dia berak 4 kali, kali ke 4 baru jadi camni. Kenapa ye #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

NAJIS BERKETUL KETUL
2 Các câu trả lời

Takut xsesuai susu tu tp pantau dlu kalsu berterusan stopla guna fm tu mungkin xsesuai.

2y trước

Tu lah, tapi kalau tak sesuai awal2 tukar dah tahu kan, ni hari yg ke 3 baru jadi, skrang saya cuba cairkan susu, air 4 onz susu 2 scope je saya letak

Baru tukar susu ke?

2y trước

Dah 3 hari, tapi baru semalam berlaku, berak yg ke 4 pulak baru jadi, sebelum2 ni ok je