Batuk

kenapa ye ..klau pergi check up dkt klinik..doc pesan klau batuk bgi thu..ade pape effect dkt bby ke? or doc x nk kita minum ubat batuk sebarangan? skg sye tngh batuk..so sye kne pegi klinik utk dptkn penjelasan dan ubat?

1 Trả lời

Takut sangkut tibi biasanya. Klau lama2 batuk.. sy ritu 3bulan batuk. Mcm2 ptua cuba. Ubat batuk 3 klinik pegi still xhilang. Doc siap buat ujian tibi. Tp -ve. So doc andaikan sy alahan mgndung. 2mggu sblum deliver. Btuk hilang sndri 😅

5y trước

Klau batuk berkahak dh 3 hri..tak jejas kn pape kn