Baby jrg berak

Kenapa ye baby saya 4 hari x berak...tp klau dia kentut kuat sangat bau...,dan kalau dia dh berak warna taik dia hijau...baby saya fully fm...adakah sb dia x ngam dgn susu??risau pulak#pleasehelp

1 Trả lời

cuba tukar susu atau sapu minyak angin d telapak kaki dan perut hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma