SUSU ANMUM MATERNA

kenapa ya saya minum susu anmum tu cirit birit? malam tadi baru start minum, smpai ke pagi pun saya minum tp still cirit birit. tak sesuai ke apa ya? mohon beri penjelasan ibu ibu?

50 Các câu trả lời

Fuhh, kita sami sis. Sakit perut tu tuhan je tahu. Dia punya memulas macam nak meletop perut ni hahaha. Saya consume seminggu dua je susu anmum ni. Then bagitau husband why minum susu anmum ni sakit perut pastu cirit birit. Dia terus tukar beli susu lain. Minum Fernleaf okay je takde alah apa apa