Bengkak

Kenapa tidak semua ibu hamil mengalami bengkak-bengkak tapak kaki dan sakit juga di tapak tangan? Apakah faktor yang menyebabkannya dan bgaimana cara untuk menghilangkannya.

17 Các câu trả lời

Sy pikir tido mgkin tertindih ke ape... Jari pn bengkak smp skrg dok rasa sengal2 ag

alhamdulillah..sy x pernh bengkak..walaupun ank dh 4..tp xde strechmark kt perut..

Alhamdullillah dah 2x rasa mengandung,xda kena bengkak kaki. Ni. .

Sye 3 kali preg alhamdulilah xde bengkak kaki lain lain 😬

saya kaki je bengkak, lps bersalin terus hilang

Sy syukur xde bengkak kaki dn tgn...😊

It’s water retention.