Poo poo baby

Kenapa poo poo baby saya mcm ni??dari dia nak masuk 3 bulan sampai sekarang 3 bulan 4 hari.....risau pulak#ingintahu

Poo poo baby
3 Các câu trả lời

anak saya 2 bulan 23 hari pun warna hijau macam ni minum susu similac..setakat ni xpernah tukar susu lagi tapi dulu warna hijau cerah kekuningan tapi sekarang warna hijau gelap

4mo trước

dh bwak pegi klinik... dr suggest susu lain...try punya try... jpa susu yg sesuai... susu friso je dia ok... yg lain out

kalau hijau biasanya sbb susu tinggi iron

2y trước

kira susu x sesuai dengan dia ke sis?

Minum susu ape sis

2y trước

susu dumex dupro