Pregnant ke tak ada pengalaman tak mcm saya?

Kenapa lewat bnyak ari baru positif?? Samar sgt.. mcm baru pregnant selama nie negatif

1 Trả lời

Die sbnrnya tgk jgk mse persenyawaan tu sis.. Sbb tu klau nkkn kpastian better scan.. Kita boleh tau bby bru bpe weeks.. Mcm contoh sy last period hri 1st 10/12 klau ikut kiraan sy dh 7w mse tu tp bila scan bby bru 6w..sng ckp kita x tau bila yg btul2 bby dh ad dlm rahim kita.. Mlainkn kita igt btul tarikh bersama suami..