pertanyaan

Kenapa kuku ada garisan putih selepas saya bersalin secara czer ?

pertanyaan
4 Các câu trả lời

Better sis g klnik pakar wanita or hsptl try consult ngn doc n tnye..knp sis leh jd mcmtu.. klu ada kurang vitamin ke dlm bdn or.etc.. tu sebaiknya..at least bila sis pegi jumpe pakar..dorg blh bgtw sis apa prmasalahn yg brlaku pd sis dgn betul.. sbb kita pn xtw history kesihatan sis sblm ni mcmne..jd da best way better sis jmpe doc k😉✌mg d pmudahkn segalanya..aamiin

Better sis g klnik pakar wanita or hsptl try consult ngn doc n tnye..knp sis leh jd mcmtu.. klu ada kurang vitamin ke dlm bdn or.etc.. tu sebaiknya..at least bila sis pegi jumpe pakar..dorg blh bgtw sis apa prmasalahn yg brlaku pd sis dgn betul.. sbb kita pn xtw history kesihatan sis sblm ni mcmne..jd da best way better sis jmpe doc 😉✌mg d pmudahkn segalanya..aamiin

Dah 2kali czer tak pernah pula jadi macam ni. Seeloknya sis tanya doktor

Dia jd lekuk2 kan???

4y trước

Tnya nurse dia kata biasala tu .tu ja jwpan dia