32w . nak tahu kepastian

Kenapa kalau banyak buat kerja dirumah .. Perut akan terasa mengeras dibawah perut .. Normal ke rasa tu . adakah itu salah satu tanda-tanda dekat

2 Các câu trả lời

normal.. bila mengeras rehat la dulu.. tapi kalau smpai tahap mengeras konsisten dan makin sakit, dah rehat, ubah posisi semua tak kurang mengeras tu mgkin nak bersalin

Bkn. Takde tanda2 dkt sebenarnya (kecuali perut ke bawah) just tanda nk bersalin sehari dua sebelum bersalin je. Tu cuma tanda jgn byk kerja sgt.