malas mandi..

Kenapa erkk sejak mgandung malas mandi ?

48 Các câu trả lời

Mcm tu pulak yer.. Hehe..Sy pulak rjin sgt mandi, asikk mandi manjanggg 😂😂 suami kataa eeee makyong ni kuat beno mandi, setiap kali masuk waktu solat jee trus mandi.. Kadang2 pelik, lebih 5kli mandi dlm sehari.. tp yg pelikyaa xsuka pkai mandian, sy just guna pcuci muka,berus gigi je.. Mandian ckup guna 2kli pgi n mlm 😂😂 pelikk tapi benar ..

Sy pn mcm tu jgk sis..dr mula preggy smpi la skg ni(38weeks)malas mw mnd,time suami ada kt rumah,sy checkup dkt kkia @ sy keluar jenjalan jak baru sy mnd. Hahaha..ramai kwn² kata,myb mgndungkn bby boy. Masa 30weeks,pegi scan gender..alhamdulillah,mmg baby boy jgk. Yg kwn² kata tu pn kebanyakknny mgndungkn bby boy jgk.

5y trước

Amin amin ..kita mmg nk bby boy..

Saya plak suka mandi. Pagi tgh hari petang malam and before tido. Shower bath pun cepat habis 🤣. Setiap kali nak ambil wuduk, mandi aje terus. Kelaka pulak rasa.

sy di awal kehamilan je mlas mndy . skrg dana bersalin xboleh tidur kalau xmandi . sbb pnas berpeluh2 . dlu berpeluh oun steady je xmndy pun xpe🤣 . skrg xboleh .

saya bile dh mengandung ni lagi la rajin mandi.. siap mandi ngn buah lemon sbb tkot ade bau2 ngn hitam2 di tempat2 berlipat.. ade tkot suami xnk syg😅😅

alaaaaaa korg ni hakak baru fefiling baby girl. korg plak kata malas mandi baby boy. takkan esok hakak nak buat2 rajin mandi pagi plak

2y trước

saya pun baby boyboy tp rajin je mandi.. siap mndi ngn buah lemon lg sbb tkot bau badan busuk pstu tkot tempat2 yg belipat jd teruk wrna gelap nnti suami xsyg😅😅😅

Normal sis.mcm saya,bukan stkat mlas Mandi,nak bangun makan Pon malas.masak lgi la malas.smua malas.tpi kena gagahi jugak buat semua tu walaupun malas😁

sama la malas mandi.. tp mak ckp kalau malas mandi ni.baby boy.. tp bila. kandungan da 27wek.. g scan..mmg boboy.. smpai ke zuhur x mandi2

5y trước

haaha.... sy pun anak first...nampak boboy nya... apa2 gender pun.janji sihat... untung lg anak pumpuan..dpt beli baju byk2 gaun .hehe melawa skit 😍😍

Ingatkan sy sorg je mcm tu.. masa 1st n 2nd trimester sy mmg malas mandi.. rase sakit je badan kalau kene air.. tp msuk 3rd trimester ok dah..

Saya tak boleh.. Memang kena mandi sbb cpt rasa panas.. Kul 2pagi pon bangun mandi sbb rasa melekit badan.. Hihihi masa pregnant la..

5y trước

Aduh.. hrap2 sya ndak smpai 9bulan..teruk sgt.. x bole bwa bincang alahan nya.. 😆.. yala, nti sya cuba cri d farmasi.. takut baby tkesan kan sbb kurang mkn.. thank u sis