Dilemma sangat!

Kenapa ek time sy pregnant ni ramai sgt mulut ckp (habisla lps ni jgn harap nk tido) (lps ni tkdela nk enjoy) ( padan mke dh tkde masa rehat ) Drg nk apa sbnrnya? Time sy tk mengandung lama drg kesain kt sy sbb tkde ank . Skrg mulut mcm tu plk?

2 Các câu trả lời

biase la tu sis mulut org...ade je yg xkene...lmbt gndung salah da ngandung pun salah...sibuk je dgn hidup org...sy dlu kawin da 8bulan blm gndung pun org ckp mcm2 ckp sy bela kucing punca susa dpt ank...skrg da ngandung baru snyap mulut org...lepastu bila g kenduri sound kite ni jgn nak tido je suh kite tolong...da 5bulan lebih jalan sana sini pun da mengah dgn cuaca panas bahang dgn pkai mask lagi...mmg sy xtolong sgt pun sbb mse tu pun sy mcm da xrse baby gerak...trus risau...tnye kwn smue ckp klu kte penat baby xkn gerak...nasib lah esoknye baby da gerak balik...huhu

Pedulikan org sis..