Tak aktif 😌

Kenapa ehh masuk je 28w baby kurang gerak, kita usik baru laa nak respon. Tu pun tak kuat mana. Masa anak 1st dulu elok je aktif smpai laa bersalin. Adoii risau betul. Nak scan tapi next week ada scan dkt kk, lamanya lahaii 🥴

Tak aktif 😌GIF
10 Các câu trả lời

Saya pun ada masalah sama. Second pregnancy ni. Dah 2 kali visit cite kat misi, dia kata cukup 10 gerak no problem. Tapi saya lgi risau setiap pergerakan tu tak semua rasa mcm kuat / dancing, harini dah 35 minggu masih lagi ada anxiety ni walaupun baby kick ngam everyday. Been worried since 26 weeks.

2y trước

Takpe tak lama dah tuu 😁