Susu badan

Kenapa eh bila pam susu taknak keluar tapi bila picit ada je susu memercik. Sebelum ni anak df tp anak dah umur setahun dan saya nak buat stock susu untuk hantar taska. Macam mana ya?#ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

cuba marmet puan. breast pump ni yg sy baca kadang2 saiz corong yg xsesuai dgn breast pon punca susu xkeluar juga

8mo trước

Baik nnti saya cuba, terima kasih puan🫶🏼

pam tak sesuai, corong xkena saiz, motor xkuat, kedudukan breast dgn pam tak betul, banyak sbb

8mo trước

ni bukti org suruh "pump la nak tengok susu banyak mana" tu salah.. kan @puan izzati

boleh jadi size corong puan slh. boleh jadi penggunaan pam slh.

8mo trước

sama2😊