kenapa dokter akan marah bila mom pregnant xde geb dengan anak first(mengandung rapat)ghisau rasanye

3 Các câu trả lời

saya sekarang dah 3bulan pregnant tapi still takut lagi nak buat buku pink takut kena maki, sebab hari tu pun dah kena maki sebab tak nak makan ubat perancang dikatakannya saya ni orang susah. hmmmmmm.... walhal saya dengan laki memang rancang nak tambah lagi anak, lepas anak kedua ni baru nak ambil perancang. anak saya sekarang dah 7 bulan 12 hari, dan kandungan saya 3 bulan