PEMBESAR SUARA DI KK KD

KENAPA DI KK / KD TIADA PEMBESAR SUARA? BILA NURSE/DOCTOR PANGGIL NAMA KITA, KITA TAK DENGAR. DIA NAK MARAH PULA KITA. BUKAN SENGAJA TAK NAK DENGAR, MEMANG TAK DENGAR. DENGAN BABY SANA SINI NANGIS BISING ITU INI. MACAM MANA NAK DENGAR? BOLEH KE KALAU SAYA BELI PORTABLE MIC BAGI DEKAT KK / KD NI? KE ADA SOP TAK BOLEH GUNA PEMBESAR SUARA? BARANGNYA MURAH JE. BAWAH RM 50 BANYAK JE KAT SHOPPE. TAPI KENAPA TAK GUNA? NAK PATIENT HADIAHKAN DULU KE?

2 Các câu trả lời

mcm dekat kk tempat sy, suara doc yg slow. 3 4xdia ulang. last sy ckp dekat dia " sy tak dgr dan suara doc x jelas. doc ada slang org luar plus suara doc slow sgt. dia ckp mmg dia org luar. lps tu terus dia ckp kuat bru sy boleh faham. bukan kite x faham slang luar tp suara tu mcm berbisik.

8mo trước

kenapa la dia tak beli portable mic? kalau ada ti, xperlu nak jerit² pun.

peruntukan terhad

8mo trước

Kedekut. Nak invest sikit pun tak nak.