Hilang selera makan

Kenapa ank saya umur 8bulan dh kurang nafsu makan ye? Ade x ibu2 di sini megalami peristiwe mcm saya.. Adekah punca sbb ank nk ringankan badan atau tumbuh gigi ?

1 Trả lời

proses tumbuh gigi salah 1 penyebab baby susah nak makan. bayangkan sakit bila gusi merekah sebab nak keluarkan gigi yg keras dan tajam. ada yg sampai demam,berak cirit mcm baby sy. tp jgn pukul rata pula,itu pengalaman sy utk 3 org anak sy. kalau sis masih risau,boleh tanya Dr atau nurse.

8mo trước

Okey sis. Tq share ye. Sye first mom bnyk yg sye x tahu.. kadg termara ank sbb dia xnk mkn tulah buat sye risau.