Bayi Berjaga Malam

kenapa anak saya walaupon sudah 1 tahun 4 bulan masih kerap berjaga malam 2/ 3 kali utk mnyusu atau menangis minta utk didodoi atas pangkuan. adakah itu normal. ada apa2 tips utk ini. #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

kne buat sleep training tu. anak tk pndai nk tido semula jd dia perlukn bntuan mak ayh dia utk tido semula slps fasa deep sleep. cuba tgk page baby language utk bljr sleep training.

Breastfeed ke?

10mo trước

susu formula