Ini positif ke ? Maaf saya first time , kalau positif apa saya perlu buat selepas ni ?

Kena jumpa doktor terus atau tak ?

Ini positif ke ? Maaf saya first time , kalau positif apa saya perlu buat selepas ni ?
7 Các câu trả lời

positif ..first col kk terdekat utk set time appoiment bkk buku . sbb skrg pkp tk boleh walk in .. mcm sy aritu g swasta dulu scan . col kk set appoiment bwk je scan dr swasta ..

3y trước

okay baik.. terima kasih untuk info , pening jugak pagi td pergi kk dia suruh dtg esok pulak ..

boleh p klinik swasta dulu sis bg doktor buat confirmation yg u pregnant dh brape weeks.. tahniah sis..

3y trước

terima kasih .. insya Allah esok pergi klinik

Positif ni sis.. Boleh jumpa Dr tp kalau scan mungkin belum nampak

3y trước

Kalau terang mcm ni, last period bila ye?

Positif..tahniah blh g klinik swasta confirm n amik ubat

tahniah...sma la kita sis..rezeki tahun ni

3y trước

Alhamdulillah terima kasih , tahniah jugak untuk sis ..

positif

tahniah!

3y trước

terima kasih 😊