Kena bebel

kena bebel dengan nurse sebab berat badan maintain tak naik naik😭 (4bulan)rasa dh makan banyak dahh... macam mana nak buat ye untuk orang yang jenis susah naik berat badan ni.. boleh ambik suplement untuk naik kan berat ke????

2 Các câu trả lời

Layankan je bebel misi tu sis. Takyah supplemen2. Yang penting mkn minum semua yg berkhasiat. Saya ni pulak tak boleh naik lebih dari 300g/minggu. Sbb mmg bb ow sebelum preg. Baru 2minggu lps masa 13w jumpa doc. Naik 1.1kg pun dah kena tanya mkn apa je 😂 Tipu2 sikit sbb saya baru je lepas fasa muntah2 loya teruk. Saya mkn apa saya nak makan tapi masih berpada2 dan control portion. Sekarang dah 15w asyik lapar je 😂

takpe layan je dulu sis. saya prgnt 1st ritu pon payah nak naik berat smpai 5 bulan. lps tu tros laju naik sampai 12kg. nasib la lepas beranak laju turun balek beratnya