39 weeks first mom

Hi, kemarin I pegi PAC sebab ada kluar lendir darah then takde bukaan lagi but malam semalam until now I rasa mcm contraction selang 5 minit makin lama makin kerap adakah itu false contraction or real? #firstmom #pleasehelp #bantusharing

5 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan urusan awak n baby. Saya esok 39weeks tapi belum turun tanda lagi

kiranya mengeras cmpur sakit la ya..kalo x sakit kira x la ya..compius lak...first mom...

semoga dipermudahkm urusan awk. sy pun dh 39w2d belum ad tanda lg

Biasanya bila dh mengeras 5mint2 mmng nk bsalin dh

kalau makin kerap and berkala, betul la tu