36 minggu detect baby iugr

Kemarin checkup baby dapat detect yg baby iugr, baby tak berkembang masa 34 minggu - 36 minggu. Sekarang tunggu 37 minggu utk induce.. Saya sekarang 36 minggu. Nervous pon ada nak bersalin dah. Saya pon tak tahu nak gambarkan Perasaan saya mcm mana..#firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Moga bayi puan baik2 shj, sihat & selamat.. Nak tanya gerak baby ok tak?

1y trước

Alhamdulillah baby gerak okk.. Doakan saya.. Esok warded utk induce.