Kalau keluar lendir darah masih boleh puasa ke sy dh jmpa doktor blk rmh still keluar drh tnpa skit

Keluar lendir

3 Các câu trả lời

Saya nak tanya jugak. Kalau keluar darah miscarriage tu boleh puasa tak? Tapi mase tu blm misccriage lagi. Just keluar brown spotting

6mo trước

boleh puasa sampai Dr sahkan gugur

Dr ada cek bukaan tak? kalau ada means ada benda dah masuk dari lubang. kalau setakat darah, masih boleh puasa

6mo trước

boleh puasa. darah yg tak boleh puasa hanya haid, wiladah dan nifas. yg spotting/lendir sebelum bersalin tak termasuk dalam tiga ni

maksud soalan blh puasa ke? if dah bersalin baru takleh puasa