Mengenai kehamilan

Kelewatan haid 5 hari tapi pernah buat test kehamilan tapi negative. Tapi isteri saya menunjukkan berubah payudara membesar. Keluar tompokan coklat dan ada keluar tompokan lendeh. Adakah isteri saya hamil

3 Các câu trả lời

repeat balik upt slpas 1 / 2 minggu lg klau masih belum period.. simptom nk period dan awal pregnant hampir sama..

repeat upt 1-2 minggu lg jika masih lewat period.

2y trước

ya keputihan. keputihan ada pelbagai jenis, berbau/jernih/berketul/berwarna. tu semua dlm kategori keputihan.

cek upt