Spotting Atau Keguguran?

Kehamilan saya baru mencecah 6 minggu tapi semalam saya perasan terdapat lendir berwarna coklat gelap keluar daripada faraj saya. Ianya tak banyak macam darah haid. Adakah itu spotting atau saya mengalami keguguran?

16 Các câu trả lời

saya dulu baby at 6 weeks keluar spotting, mula mula sikit lama lama makin banyak plus cramping. takde rezeki babu gugur

Saya pun jadi macam ni, dah beberapa hari ada spotting.. ada yang cakap normal.. ada yang cakap tak..

Saya da 10w skrg tadi baru perasan mse nk cuci kemaluan ada warna coklat ,risau jgk.. Xde rasa apa2

Sy br melepasi tmpoh bleeding agak teruk. Hmpir sebulan lbh. Syukur Alhamdulillah.. skrg dh 18 mggu.

3y trước

Sis bleeding tu keluar macam mana? Ketul2 tak? Warna apa?

Itu spotting. Better pergi check dgn doctor. Kalau perlu doctor akan bg ubat kuat rahim.

spotting jer klu sikit