Rasa nak relax mcm sebelum ada anak.. Bersalah ke ada rasa mcm tu

Kebelakangan ni.. Saya sering rasa mcm nak lebih relax mcm sblom ada anak.. Maksudnya.. Nk pergi mna.. Pergi je .. Xyh pkir anak.. Nk mkn ke... Nk mndi ke.. Nk tdo ke.. Boleh je buat xpikir apa..tp bila pikir mcm tu.. Saya akn rasa bersalah sendiri.. Rasa mcm bkn ibu yg baik... Pdhal saya syg sgt anak saya.. Nak anak saya panjang umur dan sntiasa sihat.. Bila ada rasa mcm tu.. Rsa brslh sgt pada anak.... Ada ke ibu2 yg mengalami mcm saya alami.. Minta tolong sgt kongsi pendapat dan kata2 semangat untuk saya

5 Các câu trả lời

Normal yunk.. Sbr ya.. Itu smua sbb emosi kita.. Kita penat.. Sbbtu pasangan perlu bantu kita urus ank.. Kdg2 beri kita masa utk kita me time sorg2 biar dia jaga ank😘

1y trước

Sma2 yunk.. I've been through before so I know it's hard fighting with dearself