Dalam banyak banyak kaedah merancang, kaedah mana yang anda guna? 😃

Kebanyakan ibu² yang saya rawat, bnyk menggunakan cara sendiri..Ada yang berjaya, ada yg hamil juga. 80-90% wanita yang aktif secara seksual akan hamil dalam masa setahun jika tidak menggunakan apa-apa kaedah merancang. Untuk mereka yang belum bersedia untuk hamil, terdapat pelbagai jenis kaedah merancang yang boleh dipilih mengikut kesesuaian. Apa pilihan anda? #yangmanasatupilihankalbu

Dalam banyak banyak kaedah merancang, kaedah mana yang anda guna? 😃
5 Các câu trả lời

suntikan