Sedih sangat

Kawan2..sy bru lps scan mllui bwh...6w3d..tp langsung tak nmpak apa...doc kata x jd..Ya Allah..tak kuatnya sy...

12 Các câu trả lời

mmg sedih ,first prgnnt sy mcm tu laaa, doc ckp, kndungan tk mnjadi,tp ape yg doc ckp tu mmg btul, tk lama lepas tu sy kguguran, kantung kluar sndiri, mse tu tktawu nk ckp mcm mne ,rse sedih sgt2, lepas dr kguguran tu, sy tk period lngsg, ni 2mnggu period delay, sy check upt positif, alhamdulillah 💕 ,ade rezeki lg utk sy dan suami ,sy hrp kndungan awak sihat2, jgn stress2, mngkin baby awk kecik lgi, fikir positif ya 😊

4y trước

Sy pn alami mcm tu skg. Ada hrpn lg ke tu mcm tu sis

Masih awal lagi.... Jangan la duk pi cuci lagi.... Tunggu la sampai 8 minggu in syaa Allah ada punya... Sbb kadang3 awal sangat bila scan... Kawan saya pernah kena dah... Menyesal tak ada dah...benda ada tapi ambil masa nak tunjuk

5y trước

Tq sis..sy masih bharap...mungkin ada keajaiban utk sy..tp klu btul xda..sy nk biar dia turun sdiri..sb x rela nk lpskan..

Sis. Kawan sy 8 minggu bru nampak kantung..10w bru ada heartbeat .sbb tu kalau boleh jgn scan bawah 8w..sbb nnti lg stress tak smua org dpt tgok kantung masa 5 6wn

5y trước

Tq sis..harap2 kandungan su ni mcm kwn sis tu...trus doakn sy..

UPDATE- kandungn sy dh disahkan tak mjdi oleh doc...sedang menunggu utk dia turun sdiri..trima kasih kpd yg mbri semangat dn yg mendoakan...

5y trước

Aamiin 💗

Masi awal lg tu sis... Sy pn gitu dlu 7 mggu dktr blg blm lg npk mungkin tidak jd... Tp syg syukur alhamdulilah 19 mggu da..

5y trước

Sy kantung pun doc tak nmpak langsung...sis doc nmpak kantung tak ms 7w tu...

6 weeks masih awal dear. Mmg xnmpk..sy hari tu 10 weeks bru nmpk heatbeart..xpe tggu lg 2minggu scan balik...

5y trước

insyaAllah... semoga dipermudahkan 😊😊

Sya 8week x buat buku lg. Tggu 10week.. Sbr dulu..

sabar sis..in shaa allah ade rezeki lain

5y trước

Insyaallah..tq sis

Masih awl lgi tu ...

5y trước

Wlcm

stay strong, sis!

5y trước

tabahkan diri. inshallah akan ada rezeki lagi. ingat allah sentiasa ada. 🌸