MORNING SICKNESS 😟😥😭😢😣

Kawan2...mcm mane nk overcome morning sickness ni? sampai stress dibuatnye. kadang2 nangis sendiri.. tak semua preggy mother, mintak cmni kann.. tertekan saya. saya makan untuk muntah. terpaksa makan untuk baby... 😢 walaupun tak boleh nak makan, kena makan jugak 😥 asal makan je muntah.. 😢 tak boleh tengok ayam dgn ikan, mesti muntah2. makan yg tak ade ayam gn ikan. paksaa jee tekak ni. tapi muntah jugakk.. dah mcm ape. lemauuu je, tak bersemangat. 😢 mcm mane ye nak hilang morning sickness ni,? takut baby tak dpt zat yg cukup, dgn keadaan sye cmni. 😥😢😟😭😭😭😭😭

14 Các câu trả lời

mkn buah buahan je pun ok. apa yg blh masuk kt tekak, mkn je. jgn biar perut kosong

sama la sis sy makan buah ja makanan keras memng x leh masuk

btter makan buah buahan je sis ..

mkn buah