Jalan terbuka baru 16 minggu

Kawan2 due date nov, doakan saya dan anak dalam kandungan saya ya. Jalan dah terbuka, air ketuban dah turun. Doc suruh bersalinkan baby mcm biasa.. x sangka nak jadi mcm ni. Walaupun org kata saya dpt baby syurga tapi saya x kuat nk terima hakikat 😭

7 Các câu trả lời

Adik ipar sy pon mcm sis jgk, baru 20week jalan dah buka,trpksa jga bersalin normal, alhamdulillah skrg anak dia dah 3 tahun, tp mmg ambil masa lama bby dalam nicu,insya Allah semua akn baik2 shja, doa byk2 sis, xde yg mustahil jika Allah beri keajaiban untuk sis n baby..

4t trước

Dia xcite plk pasal tu sis, tp alhamdulillah anak dia normal mcm anak2 lain

Allahu.. sy mse 14w tumpah darah.and Alhamdulilah jalan tak buka. Sbb mse tu darah sngt2 lah bnyak. Scan jantung baby masih ag ada. Skrg baby sy 16w ..Semoga sis kuat ye.semoga urusan dipermudahkan

Allahu sis. Risaunya dengar. Semoga sis kuat dan dipermudahkan urusan ya🥺😭 Boleh tahu ada tanda2 lain ke selain jalan terbuka@ air ketuban turun tu? Saya pun bakal first time mom juga😔

1mo trước

🥹🥹😭😭Semoga sis dipermudahkan urusan melahirkan anak syurga dan urusan seterusnya ya

Semoga Allah mudahkan urusan sis & berikan kekuatan menghadapi ujian ini 🤲🏻🫂

allahhuakhbar sis semoga allah permudahkan segala urusan sis. sis kuat yaa

allahu sis semoga sis kuat ya dan dipermudahkan urusan sis 🥹🥹

Allah..semoga d permudahkan urusan sis