Peliknye bile tengok orang lain

Kawan saye before pregnant memang suke makan manis dan time pregnant pun die suke makan manis tapi tak sangkut gdm pun. Saye dari sebelum kahwin sampai lah pregnant sekarang ni memang kurang makan bende2 yang manis tapi sangkut gdm.

18 Các câu trả lời

sama saya sis , sangkut sebb waktu puasa terlebih minum air manis, waktu puasakn haus.bedal air batu, padahal saya bukan jenis minum mkn yg manis2...

Hormon sis.. susah nak ckp.. sy pun mcm tu kurang mkn manis sblm preggy tp dh preggy xleh elak craving manis tu.. tp sy kerap hypo plk

sis ada minum susu ibu mengandung ke mcm susu anmum? kalau sis minum susu mcmtu mmg ada potensi sangkut sbb susu tu mcm tinggi gula

mcm sy lah awak 😅 dah nk berank ketiga manis mmg minat sngt alhmdulilh gdm tiada 😊yg ketiga ni boleh ckp hari2 nk mkn durian

Betul sama macam saya. memang minum air masak je salu jarang makan manis. tpi sebab keturunan 10 weeks dah sangkut gdm

Keturunan pun satu faktor juga sis. Tak tentu. Macam saya ada keturunan kencing manis tapi saya tak sangkut gdm☺️

hai nak tnya kalau dh 20 minggu dah berapa bulan ye kandungan...

1y trước

tu lahh kadang owg tnya bpa buln ckp 20 minggu je hahahah..

Mungkin awk ada keturunan kencing manis