Betul ke setiap orang nampak yang lain-lain?!

Kawan min ada share gambar ni dekat min, Tapi rupanya dia kata dia nampak benda lain dalam gambar ni tak sama dengan apa yang min nampak😰 Alamak! Cuba komen sikit apa yang korang nampak ni?🥶

Betul ke setiap orang nampak yang lain-lain?!
178 Các câu trả lời

Muka perempuan ehh.. Bukan pula.. Kewujudan tu dua haiwan yg bikin nampak mcm perempuan.. Haha😆 posing amat! Dahan tu bukit pun amboiiii

wajah seorang perempuan yang melihat ke arah anda😜😜😜 harimau hitam burung ranting🤭 batu

sekali pndng nmpk wajah wanita..dua kali pandang nmpk harimau kumbang dan burung di pokok

1. Wajah perempuan 2. Hariamau kumbang dengan burung #TAPsupermoms #TAPactiveusers

burung dan serigala ( entah apa binatang yg wrna hitam tu ek? 😆

muka yg garang, harimau Hitam Di atas dahan pokok Dan burung

harimau . bila tengok burung baru nampak muka perempuan 😁

gambar orang. harimau Hitam. burning, gunung, Batu,ranting

burung,harimau kumbang dan ranting membentuk muka wanita

sekali tgk nmpk serigala...Kali ke 2 thk nmpk perempuan