Telinga anak

Kat sini sape penah tengok telinga baby jadi macam ni? Kenapa ye? Tak pasti sama ada kotoran atau darah

Telinga anak
2 Các câu trả lời

kotoran tuu. guna cotton bud. tiap kali mandi kena bersihkan telinga baby. guna jari kita je. mcm nak amek wuduk tu. lps tu lap kering dgn towel. jgn biar kan kotoran and kerak mcm nii. sbb ade setgh baby rasa gatal, nnti mula la die gosok2 tenyeh2 telinga sampai merah2 nnti telinga nya.

Rasanye kotoran nie. Mummy boleh basahkan kapas dan cotton bud, perah bg x de air lpastu bersihkan di luar dan dalam. Tp dalam tu jgn masukkn pula cotton bud dalam2 cukuplah sekadar di pintu telinga tu saja. Harap membantu.

1y trước

Tq ye. Takut jugak takut darah ke apa. Sebab semalam takde. Tak perasan pulak.