DPO 7 dan POSITIF

Kat sini ada tak sesiapa yang pernah dapat keputusan UPT positif hamil seawal DPO 7…??? jika ada boleh kongsikan pengalaman disini…terima kasih..semoga sy ada rezeki ytk hamil tahun 2023 ini…AmeenYaRabb🤲🏼🥹😇🤍 #sharingiscaring #sajabertanya #ttcjourney #jangankecamkecam

DPO 7 dan POSITIF
2 Các câu trả lời

Saya paling awal pun dpo 9 tu pun kena juling2 kan mata baru nampak line 😃 buat masa ni sis jaga je diri jangan buat kerja2 berat dulu. Repeat test lagi 2-3 hari. Kalau line makin pekat, InshaAllah pregnant lah tu 😉

11mo trước

oh okay sis..terima kasih sudi komen 😇🥰

Hi, sy dpo 6 dah positive. Bulan sebelum tu sy chemical pregnancy. Semoga yang baik baik untuk awk ya. Jaga kandungan elok elok awal ni.

11mo trước

wahh lagi awal ya sis, tahniah sis…semoga ada rezeki juga utk sy, AmeenYaRabb🤲🏼🥹 inshaaAllah, ok terima kasih sis🥰