Kencing ada protein 32w

kat sini ada tak sapa2 yg dah 3rd trim tiba2 sangkut kencing kotor/kencing ada protein , kena buat BP 2 hari sekali dekat kk ? risau lah sbb tiba2 check up semalam sangkut pulak . padahal dah minum air banyak , kencing pun kerap je . risau ada darah tinggi , dah lah saya high risk sebab HB 7.1 je tak boleh naik dah 🥲

3 Các câu trả lời

sama laa dgn sy. sy masuk 32 minggu jugak. pastu tetbe ada protein dlm air kencing. risau teramat dah ni. ni pregnancy ke 3. sebab dua kli pregnant. dedua ada masalah ni. yg first meninggal. yg second terpaksa induce.

10mo trước

aah sis. bersalin normal. makan ubat jugak. tp Masa tu. diorg offer epidural waktu bersalin walaupun Masa tu bersalin normal. sebab takut BP spike kalau kita tahan sakit yg melampau kan. dah la induce. takut kena sawan Masa bersalin.