hai momy nak tnya

kat sini ada tak momy2 bagi baby susu lactogen yg baru lahir? okay tak kat baby korg mnum susu lactogen?#ingintahu #firstbaby

3 Các câu trả lời

Anak 1st saya bagi susu lactogen masa newborn sampai berapa bulan je ok pastu anak saya susah nak berak. Kadang sampai 3hari x berak pastu terpaksa lah cucuk ubat air kat bontot tu. Susu ni kena try and error sis. Beli yg kecik dulu

Okay je..kna try & error..bli pek kecik dulu...ada budak okay, ada budak tak okay

1y trước

okay info sis

lactogen utk anak sye x ok. pekat sgt plus ade bau yg sgt kuat.

1y trước

anak sis jadi sakit perut ke atau susah nak berak?