AVOCADO

Kat sini ada tak ibu2 yang pengemar buah avocado .. nak tanya sedap tak ? Sbb selalu nampk kat pasaraya nak beli tapi takut tak sedap ... And apa rasa dia .. seumur hidup tak pernah makan , tapi selalu dgr untuk diet dan ibu mengandung elok ..

40 Các câu trả lời

rasa tawar mkn dgn coklat pun sdp ...atau wat salad ..kalo nk mkn jgn sbiji sbb kandungan prtein n berlemak sihat ..cpt knyng

bt jus sedap sis.. tp baby sy kali ni menolak.. sy minum hr tu hampir2 nk t'muntah.. seteguk je pn.. sblm ni. mmg suke..

Sy suka Sgt.. Buah avocado lenyek2 gne sudu cmpur dgn susu and cmpur ngn madu... Ohh heaven nye.. Lemak sedap..

Sedap.. Lemak² gitu rasanya.. Bland dgn susu.. Boleh minum terus atau buat kudapan cecah roti..

Sedap. Buat sandwich, lenyek letak garam and black paper. Mkn raw cam tu mmg xsedap😁

Nie sye ade...sedap la pake susu coklat kalo xpake sirup marjan coco😋😋😋

Rasa lemak lemak gituuuu. Hehe. Boleh Try beli avocado juice kalau tak lalu nak mkn 😁

sedap . bila blend dgn susu n ais rasa mcm coconut shake... lemak berkrim...

Favourite. Berlemak. Kalau susah telan, potong and tuang coklat or milo atas dia.

manis dan berlemak. kena lagi dgn yg buah yg cukup masak. 🤤