AVOCADO

Kat sini ada tak ibu2 yang pengemar buah avocado .. nak tanya sedap tak ? Sbb selalu nampk kat pasaraya nak beli tapi takut tak sedap ... And apa rasa dia .. seumur hidup tak pernah makan , tapi selalu dgr untuk diet dan ibu mengandung elok ..

40 Các câu trả lời

try lah beli 1, lain orang lain selera. Tak cuba mana nak tahu

5y trước

Wow yeke. Kat sini tak jumpa pulak.. Hehehe takpela nnti try cari kot2 ada kan

Rasa tawar berlemak. 😁 Tak rasa apa pun.

3y trước

letak susu pekat LG sedap..buat jus PON sedap

sedap klo mix buah pisang , blueberry gan coconut oil

Sedap sgt2 klau dibuat jus...sy sgt suka avocado

Sy xboleh nak telan. Bazir beli mahal mahal 😂

sedap cara makan gaul dgn aiskrim vanilla .

buat jus . avocado,freshmilk,honey,chiaseed blend.

5y trước

😂😂😂 kan. husband saya start ajar makan avocado. kalau tak idokler nak makan.

Ingtkan saya sorg jer tak pandai mkn.. 😆

sy minum xrase apa.. xtau la klu org lain..

kalau buat jus, blend with ais saya suka