kucing bahaya atau tidak untuk ibu hamil???

kat sini ada tak ibu hamil bela kucing?? bahaya x? sya bela kucing kat rumah... tapi kemas sangkar buang najis pa suami yg buat... kucing mlm sya kurung, siang tu ada la dlm rumah kejab, luar kejab..sapu smpah sya pkai mask.. korang yg minat and syg kucing ni, msa mngndung ni korng jga mcm mna ya? Sya dh nk msuk 6 bln #risau

1 Trả lời

Saya pun bela kucing kat rumah. Kucing tido dengan siap tido dengan saya lagi. Insyaallah takda apa. Fikir positif je. Cuma biar suami yang kemas litterbox dia.

4y trước

Klu mcm tu xpa la... Mintak doa semua selamat smpai akhirnya... Pencinta kucing ja fhm.. 😊😊