Sakit Dada

Kat sini ada sesape penah experience sakit dada belah kiri tak. Lepastu melarat smpai ke bahu, blkg, rasa lenguh2? Da jumpa dr buat ecg tp x de ape pun. Tp still sakit tak hilang2. Da dua hari dah.

4 Các câu trả lời

sy jadi camni slalu lepas endoscopy rupanya gerd... alhamdulillah time tu xpreggy lg mkn ubat cpat sembuh..pastu sakit dada kiri la kerap.. lenguh2 ecg pun normal...doktor gastro kata normal jadi lg2 time preggy acid reflux dua kali ganda terhasil..jadi dr bg sy gaviscon je alhamdulillah ok je skrg pregnant rsa sakit dada mkan gaviscon

Kalau sakit dada d sertai sesak nafas, pening dan jantung berdebar2, cepat2 pegi kecemasan ye sis.

5y trước

Haah. Tu la. Sy da g jumpa dr. Da buat ecg. Tp result normal je. Dr syak muscle pain gitu. Dia suruh mkn panadol je. Tp alhamdulillah la da ok da rini. Btl la kot muscle pain tu

Ye sya pun sama..tapi sya buat bodoh ..urut2 je lah..

5y trước

Sya dah 2 bulan tapi kadang2 ja dia dtg..

Sakit dada ye? Bukan pedih ulu hati?

5y trước

Sy tak sure pedih ulu hati tu cmane. Tapi bila google mcm bukan je. Dia mcm mcucuk2 kat dada belah kiri. Mcm gastrik tp kat dada. Pastu melarat smpai ke bahu kiri. Ke blkg. Nak tdo ngiring pun susah. Huhu. Dr kk ckp ok je. Dia bg panadol je utk kurangkan sakit.