salam momy2 ada kt sini yg tau ? saya hariini baru masuk 8 hari lepas bersalim czer ..

kat hujung2 merah dan sakit normal ke tu.. bila bergerak sikit rasa sakit saya tngok dah lap2 tekan sakit kwsan yg merah hujung tu.. momy2 tau tak sebab apa tlg saya😭 saya takut sgt kena apa2 bila masuk hospital balik..#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

normal, mmg akan rasa sakit sikit. even da lama pun kkdg terasa juga. awak jgn angkat berat okay, baru2x ni jaga sikit sbb luka dalaman tuh yg scary sikit.

1y trước

kalau ada merah2 tu normal la sis?