Info duloo

Kandungan Sya suda masuk trimester 2 ..tapi berat badan Sya susah mau naik ..ada sesiapa tak yg pernah alami hal seperti ini..n MCM mana mau naikkan berat badan masa pregnant ni ..boleh kongsi sedikit kah mommy

4 Các câu trả lời

saya masa anak 1st berat turun,, pastu naik pun 6kg je.. tk lari dengan berat asal.. nurse dgn soc tk cakap ap2, 1 lg saya alahan 6bulan.

samalah sy. kena tegur dgn nurse sbb berat turun 500g.. 500g pun nurse da bising. pening kepala sy.

mkn byk tu je.. mcm sy ada mslh preggy ni berat naik byk kuat makan 😅😂😂

Berat akn naik sekitar 20w.