No Morning Sickness

Kandungan sy dh masuk 7 minggu..Mengandung kali ni sy langsung takda muntah..pening..loya kh apa...cuma rasa cepat letih dan cepat lapar...betulkh ada yg kata klu tiada morning sickness tu tanda kandungan bermasalah..??

23 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Anak pertama & skrg pregnant kali ke2 tkde alahan. Anak pertama sy lelaki sehat walafiat.

Bersyukurlah sis tkda morning sickness , kalau ada haa tk lalu nk hidup nnti kang😂

Xdelah sis.. saya trimester 1 xde morning sickness..now kandungan dah 33 weeks..

Hi mommy. Xlah... Sy xde alahan baby sihat je bsalin pn ok. Dh 5y dh dia.

Sma la..sy pn xda alaha..tpbklw start lapar tu xleh bwk bncg 🤣🤣

Sy xmuntah2.. Tp ngntuk. Dan x selera mkn.. Doktor ckp ok je..

Doa yg baik2.semoga kita semua dipermudahkan amin..

syukurlah sis xde alahan sy pun xde alahan jg😅

Samala Kita. Org kt xde morning sickness baby boy

Tak da lah. Beruntung sis xda morning sickness