saja tanya.sebab pelik

kandungan sy dah masuk 7 minggu logik ke kalau sy tak ada muntah lg..mual pun jarang2 selalu keluar angin dari bawah ja?

17 Các câu trả lời

Sy 1st n 2nd pregnant xpenah ade alahan sis.. Muntah² ilang selera mkn semua xde alhamdulillah.. Better xpyh merasai sis kalau rs mau lunyai.. Sbb adik sy pregnant die byk alahan.. Keluar masuk hospital sj.. Kalau sis xde alahan tu kire beruntung sgt².. Jgn dimintak pulak 😅

5y trước

Heheheh baik sis...thnks for the comment.

Sy pn sama jgk xde tanda alahan lg..ank first Smpai 3rd lps buat je upt trus dtg alahan..yg ke 4 sy rasa ok pulak..aktif mcm biase..cuma cpt letih je mkn bkn main selera😅harap yg last nie xde la alahan Smpai bersalin nnti☺️

Alhamdulillah klu x muntah..doa2 lah semoga camtu sampai berslin..akk semua dh rasa ..lain ank lain alahanya..ada yg ada skit2 ada yg teruk sampai x leh bau semua termsk suami..n ada yg x de langaung..mcm x ngadung hihi..

Saya dari awal sampai la skrg 26w dah, mmg xada muntah ke mual.. Makin selera.. Syukur la sebab memudahkan untuk bekerja...

Lain org lain cara alah sis, kalau sis tiada alahan tu rezeki sis 🙆‍♀️tk semua org rasa mcm sis😊

Normal tu. Brtuah lah tk mual. Yg trpilih sj tu ahhahahhahahha. Seksa mual2 ni smpai berat bdn turun hbis

awl lg kot sis.. sy hr tu msk 8wk br rase demam2 mlm n kurg selera mkn.. tp xlah smpuli mual2 n muntah2..

5y trước

same2 sis

Normal dan logik je sis. Saya sepanjang mengandung anak pertama tahun lepas, takde muntah2 🤗

Alhamdulillah klu x muntah2 mual tu sis..x smua org ada alahan cmtu..

Sis nak rasa muntah2 ke ? Takut tak dapat tahan nanti 😁

5y trước

Sy dari awal takde alahan sis. Suami je yg kena loya2 tu 😁