kandungan kerap mengeras

kandungan sy dah 37 minggu 5 hr.. hr ni kerap sgt kandungan sy mengeras ... apakah tandanya ye...

9 Các câu trả lời

sepjg mlm td, saya rasa contraction sepjg mlm.. bila sy check, tak ada pun kuar darah ke apa.. tp biasa sy solat ada la pergerakan skit.. ni tak rasa apa2.. rasa sakit contraction je...

Pantau lah stiap brape min kontraksi tu.. Klu 10-5 min sekli + sakit keliling pinggang . Tu nak bersalin dh tu..g hospital terus..

Klu dah kerap sgt tu mommy p hspital check yer...sbb baby 37weeks keatas dh boleh b’salin bile2 jer...

lebih jah due date kita... sy pun 37 week lebih nim huhuu

Klo kerap mngeras tu, baik sis terus p hospital

mengeras disusuli dgn contraction tak?

5y trước

Berbeza sis mengeras dengan sakit2 x sma

Jumpe doc..saya bersalin 38w

Nak bersalin dah

Pergi hospital